Projecten

Technasium portfolio

Op deze website kun je een kijkje nemen en zien wat technasium leerlingen van het Metis Montessori lyceum voor projecten uitvoeren.

Purayfi

Mijn eerste jaar in de technasium klas. Dit jaar had ik een project gekozen over Biomimicry. Ondanks dat we geen “echte” opdrachtgever hadden is er wel wat moois uitgekomen. Bekijk hieronder het resultaat.

De Mantarog

De mantarog is een van de grootste vissen in de zee. met een gewicht van ongeveer 3000 kg. De mantarog komt voor in landen zoals Australië en Filipijnen. De mantarog is een vis die zelf water filtert en daarom is deze vis als inspiratie gebruikt.

Duurzame Schoolspullen

Ook dit jaar hebben we voor technasium een project gemaakt. Dit duurzame schoolpakket biedt jou de kans om je schoolspullen zo duurzaam mogelijk te verkrijgen. klik hieronder om meer erover te lezen.

Plastic oceaan

Het plastic in de oceaan is een probleem voor de aarde. De dieren in de oceaan sterven er ook aan. er ligt ongeveer 8 ton aan plastic in de oceaan.

Wij als mensen kunnen dit verhelpen door ons meer milieubewust te worden en duurzamer te gaan leven.

Draaideuren project

Het tweede project dit schooljaar. Hierbij krijgen we de kans om samen met een wereldberoemd bedrijf te werken namelijk : Boon Edam. In samenwerking met het HvA werken we aan dit project. Benieuwd wat onze draaideur ideeën zijn? klik hieronder……

Meesterproef zintuigen

Het laatste technasium project van mijn middelbare school carrière. Dit project doe ik samen met mijn profiel werkstuk, wat over blindheid gaat. Echter zal dit project zich focussen op doofheid, blindheid en de gemengde variant doofblindheid. Nieuwsgierig geworden naar het project? Klik hieronder om het te lezen.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: